VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Nytt design på Spillkritikk.no
Vi inntar den neste generasjonen
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 7. November 2013 KL. 22:02.

Designet du ser på nå er det tredje i historien til Spillkritikk.no. Hvis du har fulgt oss, så tenker du kanskje “igjen!?”

Vi lanserer altså vårt tredje design på fire år, og denne gangen satser vi på et mer moderne utseende som utnytter skjermbredden.

For deg som sitter på en vanlig 15″ laptop betyr dette at nettstedet utnytter skjermbredden til det fulle, mens du som har større oppløsning vil merke at nettstedet midtstiller seg for lesevennlighetens skyld.

Mindre oppløsninger på dataskjermen vil også kunne bruke nettstedet på vanlig måte, mens det inntil videre er den gamle mobilversjonen som er gjeldende dersom du bruker en bærbar enhet. Innen kort tid tar vi sikte på at det nye designet også blir responsivt for mobile enheter.

Klar for neste generasjon

Det nye designet har vi valgt å døpe “next-gen”, takket være at funksjonaliteten er såpass mye bedre enn de tidligere versjonene. Også lanseres jo Playstation 4 og Xbox One i disse dager, så hva passer bedre enn at vi også entrer den neste generasjonen?

Vi gjør oppmerksom på at designet kan bringe med seg noen barnesykdommer. Send oss gjerne en e-post dersom du kommer over noe pussig – og ser ellers frem til å høre deres tilbakemeldinger!

PS: Vi er til stedet på SpillExpo hele lørdag. Hils gjerne på vår mann, Kris, som vil være ikledd Spillkritikk-skjorte.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.