VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Norske sniktitter på Medal of Honor
Tidlige titter på nytt krigsspill
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 20. July 2012 KL. 13:27.

I oktober i år, nærmere bestemt den 23, lanseres det nye Medal of Honor: Warfighter til Xbox 360, Playstation 3 og PC. Allerede nå har et par norske medier fått lov til å ta en nærmere titt på spillet.

Det norske nettstedet Xboxspill.no skriver blant annet at spillet er mye bedre enn forgjengeren. Vi siterer sniktitten:

“Mye bedre flyt i spillet, lettere å forstå og ikke minst, det er moro å spille.”

Gamer.no har også prøvekjørt spillet, men virker ikke like imponerte som overnevntes skribent. Sitat:

“Demonstrasjonen vi ble vist, spaserte uten videre betenkeligheter gjennom alle klisjéene man kan forvente av et førstepersons-skytespill satt til moderne tid. Så vil tiden vise hvorvidt Medal of Honors vending til det moderne var en så god idé likevel.”

Dette er Medal of Honor: Warfighter:

Spillet gir deg forskjellige oppgaver, fra å redde gisler i Filippinene til å eliminere pirattrusler langs kysten av Somalia, og er en intens og personlig tolkning av dagens kamper mot den globale terrortrusselen. Spillet er skrevet av U.S. Tier 1 Operators på oppdrag, og leverer en aggressiv, skitten og autentisk opplevelse som gir deg rollen som verdens mest presise og disiplinerte krigere.

Medal of Honor Warfighter forteller den personlige historien til U.S. Tier 1 Operator “Preacher,” som kommer hjem og finner ut at familien hans er i ferd med å gå oppløsning, på grunn av de mange årene han har reist fra krig til krig. Han prøver å redde stumpene av ekteskapet, og blir minnet om det tross alt er familien han kjemper for. Men når det dødelige eksplosivet PETN utplasseres blant sivile og den militære og den sivile verdenen møtes, blir Preacher og lagkameratene hans sendt inn for å gjøre det de kan best – løse problemet.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.