VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Norges klassiske skjermtroll er tilbake
Hugo gjør retur i opprinnelige omgivelser
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 16. December 2011 KL. 23:29.

Hugo er tilbake! Det berømte og sjarmerende lille trollet er tilbake i gruven. På 90-tallet trollbandt Hugo, Norges berømte skjermtroll, TV-seere over hele verden. Hugo ble et kjent navn i mer enn 40 land, og nå forbereder han seg på å ta verden med storm igjen.

Husker du hvordan Hugo og hans fantastiske TV-show på den tiden satte hele landet på hodet? Forbered deg på en uforglemmelig tilbakekomst til Hugo og gruven. Det nye spillet, Hugo Retro Mania, bygger på erfaringer fra TV-programmet på 90-tallet. Du spiller fremdeles Hugo Retro Mania med telefonen, men i motsetning til tidligere, da man trykket på tastene til en fasttelefon, bruker du nå berøringsskjerm for bli med på eventyret.

”For første gang siden vi tok over Hugo har vi utviklet et prosjekt som er skreddersydd for Hugo, og ikke minst Hugos verdensberømthet. Mange blir overrasket når de får høre om hvor godt Hugo er kjent i f.eks. Sør-Amerika, Tyskland, Spania, Frankrike, Russland og Tyrkia”, sier Henrik Kølle, administrerende direktør i KREA Medie, og fortsetter: ”Vi er likevel ikke naive, og vi er klar over at dagens konkurranse er hardere enn noen gang. Vi forventer derfor at Hugo Retro Mania blir det første av mange spennende steg mot gjenskapningen av Hugo som et verdensomspennende merkenavn.”

Hugo Retro Mania lanseres i dag, 16. desember, i mer enn 17 språkversjoner for iPad, iPhone, iPod, Android, PlayStation PSP Minis og PC.

Visste du at Hugo:

· var et av verdens første interaktive telefonspill?

· har mer enn 1,2 millioner fans på Facebook?

· har vunnet priser for beste TV-underholdningsprogram i mer enn åtte land?

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.