VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Norges første Wii U auksjoneres bort
Pengene går til kreftsyke barn
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 18. October 2012 KL. 14:46.

Vil du være den første som får tak i Norges første Wii U? Nå har du muligheten, for mellom den 18. oktober og den 18. november auksjonerer Bergsala bort den første Wii U-konsollen som kommer til Norge på QXL.no!

Wii U, som lanseres i Norge den 30. november, er en helt ny spillkonsoll fra Nintendo med en helt ny håndkontroll – Wii U GamePad.

For utenom selve Wii U-konsollen og Wii U GamePad inngår de splitter nye spillene New Super Mario Bros. U og Nintendo Land i pakken som auksjoneres bort.

Nintendo Land byr på tolv sjarmerende spill i ett fra Nintendos mest elskede spillserier, mens New Super Mario Bros. U er et helt nytt Mario-spill i 2D, og knivskarp HD, hvor du til og med kan spille som din egen Mii-karakter! Perfekt for både gamere og uerfarne spillere!

Wii U-pakken leveres så fort Bergsala har fått den inn på lager i november, før den norske lanseringen, og inntekten fra auksjonen går uavkortet til Støtteforeningen for Kreftsyke Barn!

Følg auksjonen på QXLs nettsider – og legg inn et bud da vel!

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.