VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Nintendo lanserer Zelda-3DS
Feirer seriens 25år med begrenset bundle
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 8. November 2011 KL. 13:43.

Den populære Zelda-serien feirer 25-årsjubileum, og Nintendo lanserer snart en spesiell Limited Edition-bundle som inneholder en unik Nintendo 3DS-konsoll med Hyrule-symbolet og gullfargede border, samt spillet The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D – som har fått imponerende 97 av 100 poeng her på Spillkritikk.no.

Bundelen laseres på tvers av Europa den 25. november 2011.

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D er fullpakket med imponerende 3D-grafikk og byr på visuelle nytelser både for nybegynnere og eldre fans. Eksemplaret som følger med bundelen vil inneholde et dobbeltsidig cover med det klassiske spilldesignet på fronten og et gullfarget limited editon-cover på baksiden.

Bli med helten Link på hans reise for å redde Hyrule fra Ganondorf, Gerudo King of Thieves. Møt mange spennende karakterer og kjemp mot grusomme fiender mens du utforsker de storslåtte landskapene, mytiske templene, fangehullene, byene og landsbyene – i ekte 3D!

Nyt det nye kontrollsystemet som drar nytte av egenskapene til Nintendo 3DS til det fulle, og se hvordan den nye grafikken, sammen med den tredimensjonale dybden til Nintendo 3DS, puster nytt liv i en tidløs klassiker.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.