VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
NHL 15 i salg nå
Klart for nok en ishockey-fest
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 11. September 2014 KL. 17:04.

Dette er begynnelsen på en ny generasjon med hockeydataspill. Electronic Arts  kunngjorde i dag at NHL®15 nå er tilgjengelig i butikkene i Norge og som direktenedlasting fra Xbox Live® og PlayStation® Store.

Fra spillerne til fansen til arenaene – NHL 15 blåser nytt liv i spillet og viser verdens raskeste lagsport som ingen spill har gjort før. Du kan vente deg mer bonusinnhold i spillet etter lansering med NHL 15 Content Update-programmet til Xbox One og PlayStation®4. Dette inkluderer spilloppdateringer basert på tilbakemeldinger fra spillerne, den kommende lanseringen av Online Team Play og en ny Playoff-modus som gir deg mulighet til å tilpasse størrelsen på turneringene. Følg med på nettsiden til NHL 15 for å få mer info om nye innholdsoppdateringer.

“I det første året vårt med utvikling på de nye spillkonsollene, markerer NHL 15 starten på neste generasjons hockey og legger grunnlaget for serien vår i årene som kommer”, sier Dean Richards, General Manager for EA SPORTS NHL. Fra neste generasjons hockeyspillere og ekte hockeyfysikk til den banebrytende arenarepresentasjonen og de nye kommentatorene – jeg kunne rett og slett ikke gledet meg mer til å la spillerne prøve NHL 15.”

NHL 15 starter en spennende, ny epoke med hockeyspill. Her får du den mest detaljerte og autentiske hockeyopplevelsen som er laget noensinne. NHL 15 har ekte kollisjonsfysikk for alle de 12 spillerne på isen, og leverer et realismenivå på de nye konsollene som lar deg leve deg enda mer inn i sporten. Spillerne ser ut, beveger seg, spiller og tenker som ekte NHL-spillere med nye spillermodeller og et helt nytt sett med verktøy, som Superstar Skill Stick og Vision AI som øker kontrollen på isen og gir spillerne høyere intelligens.

Følelsene er i høyspenn i NHL 15 når man konkurrerer på arenaer fulle av dynamisk modellerte fans som reagerer på det som skjer på isen, som de ville gjort i virkeligheten. NHL 15 har et helt nytt kommentatorteam ledet av veteranene Mike ‘Doc’ Emrick, Eddie Olczyk og Ray Ferraro fra NBC, og tar revolusjonerende steg fremover for å skape autentiske kommentarer.

NHL 15 er i butikkene i Norge fra og med i dag, 11. september. NHL 15 utvikles av EA Canada i Vancouver og er tilgjengelig til Xbox One, PlayStation®4, Xbox 360® og PlayStation®3.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.