VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
NHL 15 demo ute nå
Prøv spillet på Xbox One og Playstation 4
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 28. August 2014 KL. 12:18.

Få den første smakebiten på neste generasjons hockeyspill. Electronic Arts Inc. kunngjorde i dag at den offisielle spilldemoen til EA SPORTS™ NHL®15 nå er tilgjengelig for nedlasting over hele verden til Xbox One og PlayStation®4. I demoen kan du spille ett av lagene fra Stanley Cup®-finalen i 2014, Los Angeles Kings® eller New York Rangers®, i Madison Square Garden eller Staples Center. Hvis du ikke har spilt noen av NHL-spillene før eller bare har lyst til å perfeksjonere Superstar Skill Stick-ferdighetene, kan du prøve deg på demoens treningsmodus, der du spiller en mot en mot en målvakt.

I NHL 15 får du de mest realistiske spillerne noensinne i et dataspill, i tillegg til at selve spillopplevelsen er mer detaljert og autentisk enn noen gang før. Kollisjonsfysikk for alle spillerne og ekte fysikk i pucken gjør at spillet fanger opp det intense kaoset og uforutsigbarheten i sporten, mens Superstar Skill Stick og Vision AI gir flyt og finesse.

Du spiller på autentiske arenaer fra National Hockey League, og 9000 individuelle publikumsmodeller – flest i et dataspill noen gang – følger med på hver eneste pasning og hvert eneste skudd. Kampene kommenteres av et helt nytt tremannsteam. Du kan spille med tre nye kameravinkler, Dynamic High, Dynamic Medium og Dynamic Low, og oppleve spenningen på isen som aldri før. I tillegg har et nytt samarbeid med NBC Sports gitt spillet preg av TV-sendinger i verdensklasse.

Se alt sammen i den nye NHL 15 Gameplay Series: Living Worlds-traileren.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.