VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Naturkatastrofene inntar SimCity
Både tornadoer og oversvømmelser
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 18. October 2012 KL. 22:01.

I februar til neste år lanseres 2013-utgaven av det legendariske SimCity-spillet. Gamle tilhengere vil nok huske at naturkatastrofer spiller en sentral del av spillet. Sjekk denne traileren som viser hva som kan skje med byen din.

Naturkatastrofer i SimCity

Dette er SimCity:

Den definerende bysimulatoren er tilbake! Skap byen du drømmer om ved å foreta valgene som former byen din og holder simmene i den gående. Alle avgjørelser, stor eller liten, har reelle konsekvenser. Invester i tungindustri og økonomien din vil blomstre – men på bekostning av helsen til simmene dine etter hvert som forurensningen sprer seg. Implementer grønn teknologi og forbedre livet til simmene dine – noe som imidlertid kan føre til høyere skatt og arbeidsledighet.

Slå deg sammen med vennene dine for å løse globale utfordringer: skyt opp en romferge, reduser utslippet av karbon eller bygg utrolige underverker. Konkurrer på globale og regionale poengtavler om å være det rikest, skitneste, mest fornøyde eller beste stedet å besøke!

– Bebyggelige verdener-Kreativ og tilpassbar verden som byr på unik spillbarhet, alt med et morsomt berøringsgrensesnitt.

– Simmene har betydning-Simmene i byen din snakker til deg direkte, og det er opp til deg å svare på deres behov. Hører du etter og blir hele byens helt? Eller misbruker du makten for å sikre deg berømmelse og lykke?

– Spesialiser deg innen det du liker-Form byen din som et feriested for kasinoelskere, et knutepunkt for industri, en enklave for utdanning eller noe annet, og se en unik stil og følelse spre seg gjennom byen din.

– Flerspiller-Bygg en region med venner for første gang! Samarbeid eller konkurrer i regionale og globale utfordringer, og ta avgjørelser som påvirker den større SimCity-verdenen.

– GlassBox-motor-SimCity introduserer GlassBox, den revolusjonerende simuleringsteknologien som gir deg kraft til å påvirke individuelle simmers liv for første gang. Innbyggerne vil ha jobber, bruke penger, gå på skole, foreta forbrytelser og til og med dø. Alle avgjørelser, stor eller liten, påvirker livene til simmene i byen din.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.