VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Nå kan du prøvekjøre Titanfall
Åpen beta-test for Xbox- og Windows-brukere
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 20. February 2014 KL. 11:28.

Det spennende skytespillet Titanfall er utviklet av de tidligere Call of Duty-spillene, og ser ut til å bli et av de neste store online actionspillene.

Nå kan du finne ut om spillet lever opp til hypen, ettersom en åpen betatest har blitt tilgjengelig for flere formater.

Titanfall-betaen ble nemlig åpnet i starten av uken, slik at du som eier en PC, Xbox 360 eller Xbox One, kan laste ned spillet og prøvekjøre både gigantene og de vanlige menneskene.

Se trailer fra Titanfall her:

Hvis du ikke ønsker å prøvespille Titanfall, så behøver du ikke vente alt for lenge før spillet går live. Allerede 13. mars dukker spillet opp i butikkhyllen, og det kommer til de samme formatene som nevnt ovenfor.

Spillet er et futuristisk actionspill med fokus på lagspill, slik at man kan konkurrere sammen med venner over nett. Call of Duty-utvikleren har nok tatt med seg flere av de gode punktene fra denne serien, men vi vil også se en rekke nyskapende elementer.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.