VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Nå har Destiny fått nytt innhold
Nye raid og nye subklasser
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 20. September 2015 KL. 20:05.

Er du en av de som fortsatt spiller Destiny – det populære MMO-spillet som ble lansert i fjor? Du er nok ikke alene om det, for selv om spillet fikk delvis lunket kritikk da det ble lansert for ganske så nøyaktig ett år siden, så er det fortsatt svært mange som raider de ulike instansene i spillet.

Blant annet vet vi at flere i redaksjonen til det populære spillprogrammet Level Up på VGTV fortsatt er godt interesserte i Destiny. Og nå som spillet har fått en omfattende innholdsoppdatering, så er det bare å lade våpnene og gjøre seg klart for mange innovative kamper og slag.

Innholdsoppdateringen heter «The Taken King» – se videosnutt fra den her:

The Taken King ble lansert den 15. september og kan nå kjøpes enten du spiller Destiny på PS3, PS4, Xbox 360 eller Xbox One. Den byr på mye nytt innhold, kanskje først og fremst i form av det nye raidet «King’s Fall», som av mange anmeldere allerede har blitt beskrevet som det beste siden spillet ble lansert.

Utover dette vil du også legge merke til nye kart og nye fiender, samt en hel haug med nye oppdrag å utføre. Spillet har også fått noen nye «subklasser», i form av Nightstalker (Hunter), Stormcaller (Warlock) og Sunbreaker (Titan).

Dersom Destiny-plata har støvet ned i det siste, så er det definitivt tid for å finne den frem igjen!

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.