VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Nå er Skylanders Superchargers her
Introduserer kjøretøyer og nye figurer
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 1. October 2015 KL. 12:02.

Å gjøre om de fysiske leketøyene for bruk i et videospill har vært en drøm for mange. I moderne tid er dette faktisk mulig, og det er Activisions Skylanders Superchargers gom gjør realitet av drømmen.

Skylanders-serien ble først introdusert i 2011, og har siden den gang hatt ekstrem popularitet på samtlige konsoller. Nå finnes det såpass mange figurer man kan kjøpe i serien at det nærmest kan være vanskelig å holde oversikten.

Se trailer fra Skylanders Superchargers:

Skylanders Superchargers introduserer oss for hele 20 forskjellige nye figurer, som kommer sammen med 20 matchende kjøretøyer. Sammen med spillet får du en starterpakke som også inneholder et trofé, som du også kan samle inn ved å kjøpe tilleggspakker.

Kjøretøyer er for øvrig den største nyheten i Skylanders Superchargers, da disse ikke har vært tilgjengelig i tidligere spill.

Og kjøretøyene får du naturligvis bruk for også i selve spillet. Omtrent halvparten av spillet vil bestå av kjøring, slik at Skylanders Superchargers absolutt er et friskt pust til serien. Dessuten vil kjøringen foregå både på land, under vann og i flyvende tilstand!

Skylanders Superchargers ble lansert 20. september, og er tilgjengelig til både 3DS, Playstation 3 & 4, Xbox One, Xbox 360, Wii U og Wii.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.