VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Multiplayer-beta til Medal of Honor
Få en tidlig smak på skytespillet
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 11. October 2012 KL. 16:53.

Er du gira på en tidlig titt på det kommende Medal of Honor-spillet? «Warfighter» lanseres om drøye to uker, men allerede nå kan du få prøvekjøre beta-versjonen dersom du eier en Xbox 360.

Flerspiller-betaen er nå tilgjengelig for spillere via Xbox Live Marketplace – for gullmedlemmer.

Den tidlige prøveversjonen gir deg mulighet til å prøve alle seks klassene. Du får også sjansen til å teste ut den nye «Hotspot»-modusen på en stadion i Sarajevo.

Se trailer fra betaen:

Autentisk skyting:

Spillet gir deg forskjellige oppgaver, fra å redde gisler i Filippinene til å eliminere pirattrusler langs kysten av Somalia, og er en intens og personlig tolkning av dagens kamper mot den globale terrortrusselen. Spillet er skrevet av U.S. Tier 1 Operators på oppdrag, og leverer en aggressiv, skitten og autentisk opplevelse som gir deg rollen som verdens mest presise og disiplinerte krigere.

Medal of Honor Warfighter forteller den personlige historien til U.S. Tier 1 Operator “Preacher,” som kommer hjem og finner ut at familien hans er i ferd med å gå oppløsning, på grunn av de mange årene han har reist fra krig til krig. Han prøver å redde stumpene av ekteskapet, og blir minnet om det tross alt er familien han kjemper for. Men når det dødelige eksplosivet PETN utplasseres blant sivile og den militære og den sivile verdenen møtes, blir Preacher og lagkameratene hans sendt inn for å gjøre det de kan best – løse problemet.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.