VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Mindre og lettere Playstation 3
En ekstra slim-versjon av konsollen
Skrevet av Boris, den 19. September 2012 KL. 13:46.

Det har aldri vært et bedre tidspunkt å skaffe seg PlayStation 3 på, for nå blir alle de flotte spillene og funksjonene du liker best, tilgjengelige på et nytt, slankt system.

PlayStation 3-systemet tilbyr det ultimate innen spillig og hjemmeunderholdning til en glimrende pris, og nå blir det tilgjengelig i en ny flott design som garantert vil tiltrekke seg oppmerksomhet i stuen din.

Det nye PS3-systemet, som er tilgjengelig fra 28. september 2012, kommer med en lagringskapasitet på 500 GB. Litt senere kommer det også en rimeligere versjon med en lagringskapasitet på 12 GB. Vi har PS3-systemet som passer for deg, uansett om du er ute etter øyeblikkelig tilgang til minneverdige og morsomme kvelder sammen med familien, eller ønsker å fylle opp systemet med massevis av fantastisk underholdning.

Den nye konsollen gir deg fleksibilitet til å skreddersy PS3-opplevelsen etter dine behov: start med modellen på 12 GB før du oppgraderer kapasiteten ved å koble til en harddiskstasjon på 250 GB. Dette er bare ett av tilbehørene som utgis samtidig som systemet, i tillegg til en rekke andre tilbehør, blant annet et vertikalt stativ som gir mer fleksibilitet i måten PS3-systemet kan plasseres på.

I forbindelse med denne utgivelsen vil PlayStation Store for PS3 få et nytt utseende fra oktober 2012, noe som vil gjøre det enda enklere å finne og laste ned det innholdet du liker best fra din egen sofa.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette