VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Messi-rekord gjenskapt i FIFA 15
Se de lekre scoringene "in-game"
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 3. December 2014 KL. 12:13.

Messi er på alles tunger etter at han nylig slo nye scoringsrekorder både i den hjemlige ligaen – den spanske La Liga – og i den europeiske klubbturneringen Champions League.

Han er nemlig den mestscorende spilleren i de to nevnte turneringene, og det fortjener naturligvis sin hyllest på flere måter. Sist ut er nå EA Sports med sin FIFA 15, der en ivrig spiller har gjenskapt flere av rekordmålene til den argentinske giganten.

Du kan selv se videoen nederst i artikkelen, der målene er nøye gjenskapt på akkurat samme måte som den lille trollmannen gjorde de i virkeligheten. Ikke nok med det, så er også de opprinnelige kommentatorene synkronisert med målene, slik at det nærmest føles «som ekte».

Se også denne traileren fra FIFA 15:

Messi er for øvrig en av kandidatene til å vinne den årlige utdelingen av gullballen. Han er nominert sammen med ligarival Ronaldo, og den tyske målvakten Neuer. Se for øvrig videoen som er gjenskapt i FIFA 15 her:

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.