VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Messi melder overgang til EA
Verdens beste fotballspiller skifter beite
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 24. November 2011 KL. 13:53.

Electronic Arts kunngjorde i dag at de har skrevet kontrakt med verdens beste fotballspiller, Barcelona- og Argentina-superstjernen Lionel Messi.

Kontrakten innebærer at han blir det globale ansiktet til FIFA-serien. FIFAs gullballvinner for 2010 debuterer i mars 2012, på omslaget til FIFA Street.

“Jeg vil være en del av teamet bak verdens beste fotballspill og bli forbundet med det fantastiske EA SPORTS-navnet,” sier Messi.

“EA SPORTS er et merke som deler mine verdier i forbindelse med kreativitet, fortreffelighet og sosialt ansvar.”

Som Barcelona-spiller ble Messi tildelt den prestisjetunge FIFA-gullballen for 2010 som verdens beste fotballspiller, han har vært UEFA Champions League-toppskårer de siste tre årene, han har tre ganger blitt kåret til årets spiller i La Liga og er blant de nominerte til FIFA-gullballen for 2011. I en alder av bare 24 år har Messi skåret over 200 mål i karrieren, og er for øyeblikket på andre plass på Barcelonas liste over toppskårere gjennom tidene. Han har skåret 27 mål og har 14 målgivende pasninger på 29 kamper denne sesongen.

Som en del av partnerskapet blir Messi fotballambassadør for EA Sports. Han blir hjørnesteinen i reklamekampanjer, avbildet på spillemballasje og brukt i sosiale medieaktiviteter verden rundt i forbindelse med den kritikerroste FIFA-serien. EA Sports samarbeider også med Leo Messi Foundation for å støtte sosiale, utdanningsmessige og helsemessige tiltak for barn rundt omkring i verden.

EA Sports FIFA-serien er nå i sitt 19. år og solgte fantastiske 3,2 millioner eksemplarer av FIFA 12 på de første fem dagene etter lansering – den største lanseringen noensinne for et sportsspill.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.