VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Lovende analyser av Splinter Cell
Sam Fisher gjør retur i august
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 18. June 2013 KL. 06:07.

Flere nettsteder har i anledning den årlige spillmessen E3 fått muligheten til å prøvekjøre den kommende reinkarnasjonen av snikeskytteren Splinter Cell: Blacklist. Prognosene er stort sett gode.

Nettstedet Comingsoon skriver at Blacklist ser svært bra ut, til tross for at spillet skal være mørkt og dystert i tillegg til det faktum at hovedpersonen oftest befinner seg i skyggene. Det er et langt steg opp fra Conviction, og akkurat det Splinter Cell-fansen har ventet på.

Spillbloggen til avisen The Guardian er også positiv til spillet. Den dyptgående artikkelen tar for seg PC-versjonen og journalisten har på kort tid forelsket seg i spillet. Følelsen av at Sam Fisher er en stilig hovedperson er på lang vei tilbake, og spillet virker å være en herlig, ny start for Splinter Cell-serien.

Se den nyeste traileren fra spillet:

Mer om Blacklist:

Det amerikanske militæret er nærværende i to tredjedeler av verdens land. En gruppe nasjoner har fått nok og starter et terror-ultimatum ved navn «Blacklist». Dette er en dødelig nedtelling av eskalerende terroristaksjoner mot USAs interesser. Sam Fisher er leder for den nydannede gruppen 4th Echelon – en hemmelig gruppe som mottar ordre direkte fra den amerikanske presidenten.

Sam er tilbake i taktisk drakt og kikkertbriller. Som den eneste hemmelige agenten med makt til å operere utenfor lovens grenser, bruker han nådeløse metoder når han forhører fienden. Slik får han viktig informasjon som kan bidra til å stoppe det neste «Blacklist»-angrepet.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.