VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Lanseringsdato for Halo 4 avslørt
Master Chief gjør retur i november i år
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 18. April 2012 KL. 00:29.

Master Chief Returns With Worldwide Launch of “Halo 4” Beginning Nov. 6
Et helt nytt kapittel skal skrives i Halo-serien, og Master Chief har aldri vært hetere. Det forrige tiåret kanskje mest populære spillserie får spill nummer fire, og fansen jubler.

I mer enn fire år har fansen ventet på en oppfølger. Nå er datoen spikret.

6. november 2012 slippes Halo 4 til Xbox 360. Spillet finner sted fire år etter hendelsene i Halo 3, og hovedkarakteren Master Chief returnerer for å virkelig møte hans skjebne. Denne gangen møter han en eldgammel ondskap som truer hele universets eksistens, og som vanlig er det duket for heftige kamper i et univers langt, langt borte.

Spillet utvikles av 343 Industries. Suksesstudioet Bungie står bak de tidligere Halo-spillene, slik at 343 har litt av noen sko å fylle.

Halo 3 ble en av industriens største spillanseringer da det ble lansert i 2007 og avsluttet det som var en triologi – men spillet etterlattet seg mange ubesvarte spørsmål som fansen garantert vil ha svar på.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.