VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Konkurranseresultater etter 7/8 spill
Tippekonkurransen nærmer seg slutt
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 19. March 2013 KL. 16:49.

Mange av dere har deltatt i konkurransen vår som begynte for omtrent to måneder siden.

Den som gjetter hvilket spill som får høyest poengsum av åtte kandidater vinner en Xbox 360-konsoll.

Nå som syv av de åtte kandidatene har blitt lansert og anmeldt kan vi ekskludere en del av deltakerne.

Foreløpig ledende spill av konkurransen:


Tomb Raider begynte dårlig, men har nå inntatt lederplassen. Blir det virkelig ingen av disse toppspillene som får høyere poengsum enn som så?

Eliminerte kandidater:


Dead Space 3 fikk en poengsum noe lavere enn forventet, slik at de 9 prosentene som stemte på spillet sannsynligvis ikke vil trekke det lengste strået når resten av spillene får poengsum.


Gears of War: Judgment har foreløpig ikke fått så alt for mange anmeldelser, slik at poengsummen kan justeres ytterligere inntil konkurranseslutt. Kanskje blir det denne tittelen som trekker det lengste strået?


SimCity har kun blitt anmeldt av fire nettsteder så langt, men leder konkurransen med en liten margin. Vi får se hvordan det går med tittelen når flere nettsteder etterhvert kommer på banen.


Crysis 3 klarte ikke å bringe nok innovasjon slik at anmelderne ble noe misfornøyde. Hele 16 prosent tippet dette spillet som det beste, men de må dessverre se langt etter en ny Xbox 360.


God of War: Ascension fikk ikke den store mottagelsen som fansen forventet, men det var kanskje litt forutsigbart med tanke på at det er det fjerde spillet i serien. Her gikk mange på en bom!


Aliens: Colonial Marines ble noe overraskende slaktet fullstendig av anmelderne. De 97 prosentene som ikke stemte på dette spillet er dermed fortsatt med i konkurransen.

Da gjenstår bare lanseringen av BioShock Infinite før vi kan fastsette hvem som vinner Xbox 360-pakken.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.