VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Konami annonserer PES 2014
Frisk start for Pro Evolution Soccer
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 4. June 2013 KL. 16:14.

Konami har offisielt bekreftet at 2014-utgaven av Pro Evolution Soccer vil slippes senere dette året. Spillet utvikles for den nåværende generasjonen av spillkonsoller, det vil si Playstation 3, Xbox 360 og PC.

2014-versjonen vil markere en ny start for serien, som de siste årene har ligget langt bak FIFA, hva salgstallene angår.

Utviklerne i Tokyo har bygget opp en helt ny spillmotor som skal ta serien til nye høyder. Alt som ikke fungerte før skal bort, og PES skal tilbake til sin storhetstid, heter det i pressemeldingen fra Konami.

De nye systemene fokuserer blant annet på ballen og dens bevegelser. Det hele skal være langt mer realistisk enn hva man har sett i tidligere fotballspill. Bevegelse og kontakt mellom spillere skal bli bedre og mer naturlig, og forvarsspill skal være vanskelig, men funksjonelt.

Slippdato for PES 2014 er foreløpig ikke kjent, men vi regner med at det kommer på sensommeren eller høsten, i god tid før de neste spillkonsollene tar over markedet.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.