VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Klar for Far Cry: Primal?
Lanseres på tirsdag
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 20. February 2016 KL. 15:15.

Siden det første spillet i Far Cry-serien ble lansert så langt tilbake som i 2004, har vi fått hele fire titler i den populære serien – kjent for sin grove vold og sitt «voksne innhold».

I tillegg til de fire titlene i hovedserien, som for øvrig snart blir fem, så har man også fått hele seks såkalte «spin-off»-titler. Men nå skal altså hovedhistorien fortsettes, og det gjøres gjennom Far Cry Primal.

Denne gangen er det et nokså unikt tema som preger Far Cry. Tidligere har det vært maskingevær og den moderne verdenen som har vært settingen, men man har alltid befunnet seg i eksotiske omgivelser.

Eksotiske omgivelser blir det nok av også i Far Cry Primal, men den store forskjellen er at handlingen nå finner sted omtrent 10 000 år før Kristus. Det betyr at det finnes både mammuter, sabeltigere og andre vesener som man må kjempe mot – i tillegg til mennesker, naturligvis.

Far Cry Primal byr med andre ord på helt nye måter å spille på, men med den samme kjente stilen som man har hatt i de fire første spillene i hovedserien.

Far Cry 4 ble lansert i slutten av 2014, og fikk meget gode kritikker av de norske spillanmelderne. Spillet ligger nemlig inne med en solid poengsum på hele 89 av 100 mulige. Vår egen anmelder var bittelite mer kritisk enn gjennomsnittet, og delte ut 8 av 10 til fireren.

Primal lanseres den 23. februar, og er altså like rundt hjørnet. Dette spillet vil du ikke gå glipp av!

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.