VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Juksekoder til The Sims 4
Mer moro med simmene dine
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 13. December 2014 KL. 12:40.

Det er ikke alle spill som det er greit å jukse i, men akkurat når det kommer til The Sims-serien, så har spillerne lange tradisjoner med å snike til seg litt ekstra penger, eller prøve noen andre morsomme juksekoder for å få fart i hjemmet.

Kanskje hadde kritikerne vært noe mer positive enn hva de var da de anmeldte spillet tidligere i år, dersom de hadde hatt tilgang til juksekodene. Ikke vet vi, men morsomt er det uansett når simmene dine får noen millioner ekstra inn på konto.

Den mest brukte juksekoden til The Sims 4 er helt klart å gi simmene ekstra “simmeloner”, som er den offisielle valutaen i spillet.

Juksekoder passer midt i blinken for deg som ikke har tid til at simmene skal bygge opp sitt eget imperie, men rett og slett ønsker litt fortgang og kjapp moro. Det er ingen farer eller risiko forbundet med å bruke disse juksekodene.

Se juksekodene under denne traileren for The Sims 4:

Juksekodene skrives inn i tekstfeltet som du åpner ved å trykke på [CTRL] pluss [SHIFT] pluss [C] på tastaturet ditt. Deretter skriver du inn juksekoden og trykker [ENTER] for å aktivere den.

 

Vise alle kodene i spillet help
1,000 simmeloner Kaching
50,000 simmeloner Motherlode
Gratis bygging i byggemodusen freerealestate
Enda flere juksekoder finner du på Cheatcentral.com.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

Just Cause 3
75
Lansering: 01. desember 2015

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.