VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
I dag lanseres The Sims 4
Toppmoderne simmer i aksjon
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 4. September 2014 KL. 11:44.

Tiden er inne til å skape og kontrollere en helt ny generasjon med simmer. I dag kunngjorde Electronic Arts at The Sims™ 4 nå er tilgjengelig til PC i Norge. The Sims 4 gir deg muligheten til å lage simmer fulle av personlighet og oppdage nye måter å leke med livet på, der alle avgjørelser åpner opp en meningsfull verden i stadig utvikling.


“Alle simmene er unike i The Sims 4, de er dine egne, individuelle skapninger som våkner til liv med store personligheter og endeløse muligheter”, sier Rachel Franklin, Executive Producer for The Sims 4. “Hvem de er på innsiden endrer måten du spiller på. Simmene dine oppfører seg i henhold til personlighetstrekkene og ambisjonene du gir dem i The Sims 4, og det har aldri vært mer moro å spille ut de sjarmerende, hysterisk morsomme og ganske sprø historiene deres.”
I The Sims 4 er simmene smartere, lettere å forholde seg til og mer følelsesmessig oppmerksomme. Alle handlinger påvirkes av hvem de er, hva de tenker og hvordan de føler seg. Du kontrollerer simmenes hjerte, kropp og sjel og gir historiene deres liv med en dybde som aldri før har vært mulig.
Et av de fundamentale prinsippene i The Sims er muligheten til å uttrykke din egen personlige kreativitet – både i simmene du lager og husene du bygger til dem.

Simskaperen og byggemodus er laget på nytt fra grunnen av for å gi kraftigere og mer intuitive verktøy enn noen gang før, med direktemanipulering og dra-og-slipp-funksjonalitet. I tillegg kan du nå dele det du har laget med andre spillere direkte i spillet. I det helt nye galleriet kan du laste opp eller ned simmer, hus og enkeltstående rom, noe som gjør det lettere enn noensinne å fylle spillene med innhold.
Nye simmer med unike personligheter og rike følelser, kombinert med kraftige, kreative verktøy og egenskapen til å dele via galleriet i spillet, utgjør til sammen en spennende, ny spillopplevelse som er begynnelsen på en helt ny epoke for The Sims.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.