VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Hvilket band er best i Rocksmith?
Ubisoft arrangerer skandinavisk konkurranse
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 2. December 2013 KL. 18:37.

Rocksmith 2014 Edition ble lansert i slutten av oktober, men har enda ikke fått poengsum hos oss. Tre nettsteder har dog rost spillet opp i skyene.

Nå skal det arrangeres en konkurranse i det kreative gitarspillet som til slutt vil finne ut hvilket live-band som er best i Rocksmith.

Som du kanskje er klar over så er Rocksmith et spill som skiller seg ut fra lignende musikkspill med at du her kan bruke den ekte gitaren din til å spille.

På denne måten kan man altså lære seg å spille gitar, eller videreutvikle ferdighetene sine. Eller bare spille for moro skyld. Da originalen ble lansert for noen år siden ble den raskt meget populær i gitarundervisning, og det er ingen grunn til å tro at oppfølgeren ikke vil slå an.

I konkurransen deltar flere band fra både Sverige, Danmark og Norge. Til å forsvare vår ære finner vi blant annet bandet “The Airborne Highfives”. Se videosnutt nedenfor, vi kommer med en oppsummering av vinneren når konkurransen er avgjort!

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.