VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Her er ukens Ultimate Team
Midtstopper fra Manchester United inne i varmen
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 19. February 2015 KL. 14:41.

Som de fleste FIFA 15-spillerne kanskje er kjente med allerede, så lanseres det ukentlig nye utgaver av det som på norsk kan kalles for “ukens lag” – eller “Team of the Week” som det heter fra offisielt hold.

Nå er den 23dje utgaven siden lanseringen av FIFA 15 klar, og den byr på noen overraskelser hva enkelte spillere angår.

Se ukens lag under videoen nedenfor:

Det som ikke kommer som noen bombe på ukens lag i Ultimate Team, er at Messi er i storform. Han scoret nok et hat-trick i oppgjøret denne helgen. Derimot er det noe mer overraskende at midtstopper Chris Smalling fra Manchester United har fått plass.

Årsaken til det er nok at midtstopperen scoret to mål på kort tid like etter at han kom inn som innbytter i første omgang i oppgjøret mot Preston North End forrige helg. Kudso til Smalling, som gjør sitt første innhopp på et Ultimate Team-lag.

Andre navn på ukens Ultimate Team-lag er Bas Dost, som spiller i den tyske bundesligaen. Han er akkompagnert av Mario Gotze og Thomas Muller, og også den gamle ringreven Arjen Robben.
Se hele lagoppstillingen her:

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

Just Cause 3
75
Lansering: 01. desember 2015

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.