VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Her er anmeldelsene av Dragon Age: Inquisition
En uke igjen til stortittelen
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 11. November 2014 KL. 10:20.

Sperrefristen for anmeldelser av det kommende Dragon Age: Inquisition ble opphevet tirsdag morgen, og følgelig har det ramlet inn anmeldelser av spillet.

Det er først og fremst de utenlandske mediene som har fått kloa i sine anmeldereksemplarer, men også et par norske nettsteder har sine anmeldelser klare hele en uke før release.

Vi begynner med Gamereactor Norge, som gir spillet svært mye ros og en solid poengsum på 9 / 10. Gamereactors anmelder runder av med at “Jeg kommer til å bli boende i Thedas en stund til. Du burde flytte hit du også.”

Aftenpostens anmelder Jon Cato Lorentzen, som for øvrig også er kjent for sine bidrag til spillmagasinet Level Up på VGTV, beskriver Dragon Age Inquisition på følgende vis: “Sluttresultatet er et ambisiøst og komplekst rollespill satt til en troverdig fantasiverden.” - og gir det terningkast fem.

Se alle de norske anmeldelsene av spillet her (oppdateres daglig), og se også lanseringstraileren:

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

Just Cause 3
75
Lansering: 01. desember 2015

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.