VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Her er anmeldelsene av Assassin’s Creed: Unity
Nytt eventyr lanseres i dag
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 11. November 2014 KL. 18:09.

Det neste tilskuddet i den berømte Assassin’s Creed-serien, som snart må har vært innom alle de historiske hendelsene i verden, tar denne gangen turen innom den franske revolusjonen.

Spillet har lansering til Xbox One, Playstation 4 og PC i dag – og de første anmeldelsene ble sluppet klokken 18:00 tirsdag kveld (norsk tid). Dette på grunn av en sperrefrist som stemte med den amerikanske slippdatoen.

Fire norske nettsteder har (så langt) anmeldt Assassin’s Creed: Unity. Følg med på vår produktside for å se hvilken poengsum spillet har fått samlet sett.

Lanseringstraileren for Assassin’s Creed: Unity:

PressFire gir spillet terningkast fem, og skriver følgende: “Den franske revolusjon er et helt perfekt «Assassin’s Creed»-tema, og selv om spillet ikke er noen stor revolusjon tar den serien et stødig skritt videre.”

Gamereactor gir spillet 7 av 10 og mener at spillet er trygt for fansen: “Fans av serien kommer til å stortrives i Arnos selskap, men du som allerede er lei kan vente til anmeldelsen av neste spill i serien.”

Også spillmagasinet VG Level Up har anmeldt spillet, og anmelder Karl Martin Hogsnes gir spillet terningkast

… men det kommer to Assassin’s Creed-spill!

For mens Assassin’s Creed: Unity er det spillet som har fått mest oppmerksomhet denne høsten, så slipper Ubisoft enda et spill i november måned.

Det heter Assassin’s Creed: Rogue, og tar for seg fortsettelsen av historien fra fjorårets Black Flag. Det bygger også videre på historien fra Assassin’s Creed 3, og er et spill som fansen av historien i spillserien er nødt til å få med seg.

Se også traileren fra Assassin’s Creed: Rogue her:

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.