VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Heartbeats lansert denne uken
Unikt og spennende iOS-spill
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 18. December 2014 KL. 19:39.

Et helt unikt mobilspill ble onsdag denne uken lansert til iOS-enheter, og er tilgjengelig for nedlasting nå gjennom App Store. Det er nemlig et av de første spillene der det ikke finnes noe lydspor!

Heartbeats forteller historien om en unik gammel mann, som lever i et science fiction-univers. I spillet ser man tilbake på hans innholdsrike liv, og spillets utviklere har plassert spillet i en ny sjanger som kalles «graphic puzzle».

Det er rett og slett snakk om en digital miks mellom et puzzle-spill og en grafisk novelle.

Utviklerne selv sier at du skal være godt inni puzzle-sjangeren for å like dette spillet, men desto mer vil du da elske det. Det er et kort og stramt spill med massevis av utfordringer.

Og det mest spesielle? Det er ikke noe lydspor i Heartbeats – her skal du selv styre lyden. Det kan være at du skrur på musikk fra Spotify, eller at du rett og slett spiller i et støyende miljø.

Men det beste av alt, det er at de tre første banene i Heartbeats er gratis. De på følgende ti banene kan kjøpes for den nette sum av syv kroner.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

Just Cause 3
75
Lansering: 01. desember 2015

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.