VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Gratis-MMORPG feirer ettårsdag
Allods Online pøser på med presanger
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 22. May 2012 KL. 14:31.

Spiller du Allods Online? Om ikke, bør du kjappe deg, slik at du får ta del i ettårsmarkeringen som også vil foregå in-game.

Uviklerne har nemlig annonsert at de ønsker å feire at det var ett år siden spillet gikk ut av beta-fasen den 11. mai i år. Feiringen inneholder både innholdsoppdateringer, in-game events og ikke minst presanger til alle spillerne.

Gavene vil kun være tilgjengelig for spillere som kastet seg inn i eventyret før den 11. mai i år. Blant annet vil disse spillerne motta in-game-penger til en verdi av fem euro og en pakke som inneholder gjenstander basert på karakterens nivå. For de under nivå 32 vil pakken blant annet inneholde et unikt ridedyr, mens de over dette nivået i tillegg vil få noen spesielle gjenstander for bruk på karakteren sin.

Frem til 11. juni vil også spillerne kunne delta på ulike eventer, hvor premiene vil være in-game penger, ridedyr, kostymer eller kanskje en helt unik dans for karakteren din.

Og ikke minst – utviklerne vil den 30. mai lansere en innholdsoppdatering til spillet. Med tilleggsnavnet «Astral Storm» vil det åpnes nye muligheter for både nye spillere og veteraner.

For mer informasjon om Allods Online kan du besøke de offisielle nettsidene.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.