VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Gode salgstall for Uncharted 3
Fjerde største eksklusive Playstation 3-lansering
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 7. November 2011 KL. 19:02.

Uncharted 3: Drake’s Fortune ble lansert forrige uke og fikk tidvis svært gode kritikker av norske anmeldere. Nå kan også Naughty Dog og Sony si seg fornøyde med de foreløpige salgstallene for spillet.

I løpet av den første uken i salg har over 1.1 millioner kjøpt en kopi av Uncharted 3. Dette er en økning på 30 prosent i forhold til Uncharted 2s første uke i butikk.

I et større perspektiv ender spillet på en fjerdeplass når det kommer til eksklusive Playstation 3-lanseringer. Der solgte henholdsvis Gran Turismo 5, Metal Gear Solid 4 og God of War 3 flere kopier i løpet av en første uken.

Totalt sett er Uncharted 3 den tolvte største lanseringen på Playstation 3-plattformen.

Det andre spillet i serien har per oktober i år solgt 4.9 millioner kopier, og det er rimelig å tro at treeren vil selge minst like mye. Norske anmeldere har for øvrig gitt Uncharted 2 ett poeng mer enn treeren.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.