VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Første anmeldelser av Zelda: Skyward Sword
Skyhøye forventninger til himmelhøyt spill
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 10. November 2011 KL. 21:06.

Fredag dukker de første norske anmeldelsene av det neste kapittelet i den legendariske Zelda-serien opp, men allerede nå har en rekke utenlandske magasiner fått sjansen til å anmelde spillet. Sammenlagt ligger Skyward Sword sålangt med mektige 98% hos Metacritic.

De norske anmeldelsene finner du her.

Rutinerte Edge og skriver følgende:

“How apt that this ultimate tale of hero-making should see Nintendo’s hardware become the console it was always meant to be.”

… og gir naturligvis spillet full pott. Det samme gjør Game Informers anmelder, som også avslører at iløpet av hans to år lange karriere som skribent for magasinet er dette den første fulltrefferen han deler ut.

Forventningene er altså skyhøye. Klarer Nintendo å levere nok et spill i særklasse? Følg med for de norske anmeldelsene. Spillet har forøvrig lansering 18. november, og er selvfølgelig eksklusivt til Wii.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.