VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Første anmeldelse av Resident Evil 6
Snart klart for nok en stortittel
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 25. September 2012 KL. 15:57.

Om nøyaktig en uke lanseres et nytt spill i hovedserien Resident Evil. Siden det første spillet ble lansert på 90-tallet har det kommet utallige titler, såkalte spin-offs. Er du klar for det sjette (eller syvende, inkludert «Zero») spillet i hovedserien?

Nå er den første anmeldelsen av spillet trykket på papir. Det er det velkjente magasinet Play Magazine som er først ute i verden med sin mening om stortittelen.

Magasinet deler ut ganske så gode 88 av 100 mulige.

Anmeldelsen strekker seg over hele seks sider, og beskriver spillet som «sannsynligvis det beste co-op-spillet ved siden av Borderlands 2».

Som kjent kommer Resident Evil 6 med flere ulike kampanjer med forskjellige hovedpersoner. Magasinet beskriver Leons kampanje som «type action som aldri ville vært mulig med den gamle Resident Evil-oppbyggingen», mens Chris Redfield får gjennomgå som den svakeste blant de tre. Ada Wongs kampanje blir nevnt som et «overraskende godt tillegg».

Konklusjonen til magasinet er som følger:

«Mens trofaste fans av Resident Evil-serien fortsatt vil bli skuffet over overgangen til action foran horror, har Capcom endelig funnet ut hvordan de skal gjøre dette. Det er stort, brutalt og tør mye, men viktigst av alt – Resident Evil er tilbake.»


PLAY MAGAZINE: Klikk for større versjon.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.