VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians

VISER ALLE SPILL TIL Vita

Denne siden gir deg en oversikt over alle spill til Vita som har blitt anmeldt av norske medier. Klikk på et spill for å se poengsummen og de norske anmeldelsene, eller velg sortering.

91
LittleBigPlanet Vita
Utvikler: Double Eleven
Utgiver: Sony
Lansering: 19. september 2012
Alder: 7+

Ta med Sackboy på et eventyr formet av din egen fantasi. Utforsk et sprøtt, nytt eventyr som blander klassisk LittleBigPlanet-plattformspilling med nyskapende, berøringsbasert minispill.

88
Tearaway
Utvikler: Media Molecule
Utgiver: Sony
Lansering: 20. november 2013
Alder: 7+

Den frodige papirverdenen i Tearaway folder seg ut i hendene dine, før du griper inn i spillet med guddommelige evner og hjelper din nye budbringervenn iota eller atoi med å levere et meget spesielt budskap.

83
Street Fighter X Tekken
Utvikler: Capcom
Utgiver: Capcom
Lansering: 09. mars 2012
Alder: 12+

To kjente kampserier slår seg sammen i den ultimate kampspillopplevelsen. Bli en del av en fantastisk lagkamp med kjente figurer fra TEKKEN og Street Fighter i et av de mest allsidige figurutvalgene i kampspillhistorien.

73
Wipeout 2048
Utvikler: SCEE
Utgiver: SCEE
Lansering: 22. februar 2012
Alder: 7+

Fremtidens racing – i fingertuppene dine. Opplev fartsfylte baner, løp og spillmodi, omfattende communityfunksjoner og flerspillerkamper via tilkobling med PlayStation 3. Endelig er PS Vita her, og Wipeout 2048 er en av lanseringstitlene.

70
Uncharted: Golden Abyss
Utvikler: Sony Blend
Utgiver: SCEE
Lansering: 22. februar 2012
Alder: 16+

Avdekk hemmelighetene bak en massakre på en spansk ekspedisjon i Sentral-Amerika for 400 år siden. Bli med Nathan Drake på en storslått reise gjennom uoppdagede land når han debuterer på NGP. Uncharted: Golden Abyss på PS Vita er her!

70
Killzone Mercenary
Utvikler: Guerilla
Utgiver: Sony
Lansering: 04. september 2013
Alder: 18+

Som leiesoldaten Arran Danner, går du dit pengene er. Klienten din gir deg et oppdrag, og så er det opp til deg å få jobben gjort. Du får betalt per kontrakt, per oppdrag og per drap. Godt betalt.

67
Guacamelee
Utvikler: Drinkbox
Utgiver: Drinkbox
Lansering: 09. april 2013
Alder: 12+

Enkelte spill er bare rare og surrealistiske – dette er et slikt. Guacamelee er en saftig blanding av action- og plattformsjangeren og beskrives som et sprøtt, fargerikt og til tider svært irriterende spill. Du må ha dørene åpne for å prøve noe nytt.

64
Assassin’s Creed 3: Liberation
Utvikler: Ubisoft
Utgiver: Ubisoft
Lansering: 31. oktober 2012
Alder: 18+

Bli med på en uforglemmelig reise som tar deg fra New Orleans’ travle gater til en eldgammel Maya-ruin. Spill en viktig rolle i den turbulente oppstarten til en ny nasjon der du kjemper for friheten til deg selv og de andre innbyggerne

63
Escape Plan
Utvikler: Fun Bits
Utgiver: SCEE
Lansering: 22. februar 2012
Alder: 7+

Pek og klikk på en humoristisk måte som du aldri har sett makan til. Som ett av lanseringsspillene til Playstation Vita er konkurransen om oppmerksomheten hard, men Escape Plan går sine egne veier for å bli det beste spillet.

55
Resistance: Burning Skies
Utvikler: Sony
Utgiver: Sony
Lansering: 30. mai 2012
Alder: 16+

Oppdag første dag av Chimera-invasjonen i USA gjennom øynene til hverdags helten og New York City-brannmannen Tom Riley. Ta del i actionfylte flerspillerkamper via PlayStation Network med opptil sju av vennene dine. Du er motstanden.

SORTER ETTER: