VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider

VISER ALLE SPILL TIL PSP

Denne siden gir deg en oversikt over alle spill til PSP som har blitt anmeldt av norske medier. Klikk på et spill for å se poengsummen og de norske anmeldelsene, eller velg sortering.

89
GTA: Chinatown Wars
Utvikler: Rockstar Leeds
Utgiver: Rockstar Games
Lansering: 20. mars 2009
Alder: 18+

Grand Theft Auto: Chinatown Wars byr på en unik GTA opplevelse… I en historie om kinesiske og koreanske gangstere skal spilleren ta rollen som 25 årige Huang Lee, et medlem av Triaderne, som skal hevne mordet på hans far…

83
LittleBigPlanet PSP
Utvikler: Media Molecule
Utgiver: SCEE
Lansering: 20. november 2009
Alder: 7+

Nå får du det revolusjonerende PlayStation 3-spillet LittleBigPlanet i en imponerende PSP-versjon. LittleBigPlanet for PSP har den samme unike grafikken og den nyvinnende spilldesignen hvor du får den fullstendige kontrollen…

70
God of War: Ghost of Sparta
Utvikler: Ready at Dawn
Utgiver: SCEE
Lansering: 3. november 2010
Alder: 18+

Avslør den sanne historien om Kratos fortid og den meteoriske ferden opp til tronen på Olympen. Reis med Kratos på en brutal og destruktiv ferd gjennom den greske gudeverdenen mens han konfronteres med sin mørke fortid.

67
Gran Turismo PSP
Utvikler: Polyphony D.
Utgiver: SCEE
Lansering: 1. oktober 2009
Alder: 3+

Spenn fast sikkerhetsbeltet, og pust dypt: Gran Turismo kjører inn på PSP for første gang og tar med seg en rekke luksuriøse superbiler og racerbaner fra hele verden til UMD og PlayStation Store.

63
Resistance: Retribution
Utvikler: Sony Bend
Utgiver: SCEE
Lansering: 20. mars 2009
Alder: 16+

Resistance: Retribution foregår noen uker etter Resistance: Fall of Man, og følger historien til James Grayson, en tidligere britisk marineinfanterist som har en personlig vendetta: han vil ødelegge alle konverteringssentra han kan finne.

SORTER ETTER: