VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Film spillene dine rett til USB-pennen
Ny dings for deg som vil lage spillklipp
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 7. November 2013 KL. 21:43.

Hauppauge lanserer en ny bærbar videoopptaker som kan ta opp spill i Full HD og bare veier 130 gram. HD PVR Rocket tar opp PlayStation-, Xbox- og PC-spill med kommentarspor, og som noe helt nytt kan den ta opp direkte på en USB-flashstasjon uten å være avhengig av en PC eller Mac.

HD PVR Rocket er den nyeste spillopptakeren fra Hauppauge. Med Full HD, innebygget lydmikser og et kompakt format er dette den ultimate bærbare spillopptakeren for den seriøse spillentusiasten som raskt og enkelt ønsker å ta opp de kuleste spill med kommentarspor.

16 gigabyte gir fire timer med HD

For opptak av ønsket spill har videoopptakeren en USB-port for tilkobling av en

USB-lagringsenhet. Hvis enheten har 16 gigabyte ledig plass, kan HD PVR Rocket ta opp hele fire timer med spill i Full HD.

Opptak på farten

Med HD PVR Rocket kan spilleren ta opp og lagre sine spilløkter uten å være avhengig av en PC – det eneste som kreves, er tilkobling av en USB-nøkkel. Den engasjerte spilleren kan derfor nyte godt av en mobilitet som ifølge Hauppauge hittil har manglet på markedet.

“Veldig mange av våre spillkunder har etterspurt en opptaker som både er enkel å transportere og har høy kvalitet på opptakene. HD PVR Rocket veier bare 130 gram og kan tas med til for eksempel et spillarrangement, og det er ikke en gang behov for en PC eller Mac for å gjøre opptak,” forteller administrerende direktør Ken Plotkin i Hauppauge.

Lyd for den profesjonelle spiller

HD PVR Rocket har en innebygget lydmikser, og dermed er det enkelt å ta opp et kommentarspor sammen med lyden fra spillet – en funksjon som særlig benyttes av profesjonelle spillere, blant annet med det formål å snakke om spillstrategier. En mikrofon settes til videoopptakeren og lydnivået styres enkelt på mikserens betjeningspanel.

Last opp til din YouTube-kanal

Med HD PVR Rocket følger programmet Hauppauge Capture – et Windows-program som kan brukes når de kuleste spillene skal velges ut og lastes opp til YouTube. Skal filmen redigeres før den legges ut, er opptakene også kompatible med Mac slik at videoen kan redigeres i iMovie.

Kompatibilitet

Det spiller ingen rolle om du foretrekker å spille på konsoller eller PC. HD PVR Rocket kan nemlig ta opp fra alle spillsystemer som benytter enten HDMI-video uten HDCP eller såkalte component video-porter. Det omfatter for eksempel både Xbox 360, Xbox One, WiiU, diverse PC-baserte spillsystemer, PlayStation 3 samt den kommende PS4.

Hauppauge HD PVR Rocket har en veiledende pris på 1.299 NOK inkludert mva.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.