VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
FIFA World får ny spillmotor i år
Forbedret spillopplevelse gir nytt autentisitetsnivå i Free-To-Play-sjangeren
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 17. August 2014 KL. 14:42.

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) kunngjorde i dag at EA SPORTS™ FIFA World, et nytt free-to-play*-spill til PC, lanserer en ny spillmotor som gir tilhengerne en enda bedre, mer realistisk fotballopplevelse. Ved å fjerne barrieren med å måtte ha tilgang til en konsoll eller en kraftig PC, gir EA SPORTS FIFA World FIFA-opplevelsen til flere fotballfans over hele verden. Spillet er tilgjengelig på 9 språk, og spillere med middels kraftige PC-er og bredbåndstilkobling til Internett kan spille et morsomt, autentisk fotballspill som drives av dynamisk innhold med ekte spillere og ekte klubber fra 30 offisielt lisensierte ligaer, uten ekstra kostnad*.

Siden spillet ble kunngjort under Gamescom 2013, har EA SPORTS FIFA World fått mer enn 3,5 millioner registreringer fra 180 land i betafasen, og det er spilt over 45 millioner kamper totalt. Basert på tilbakemeldinger fra fans, har det blitt gjort over 20 store oppdateringer med spillet, inkludert støtte for håndkontroll eller tastaturkontroller, i tillegg til “Accomplishments” – en ny funksjon som henter inn ekte nyheter fra fotballverdenen når de skjer, og utfordrer spillerne til å gjenskape disse viktige øyeblikkene i EA SPORTS FIFA World.

“I FIFA World har vi laget en plattform som lar oss endre spillet på en fundamental måte ved å legge til funksjoner og spillvarianter via jevnlige oppdateringer mens spillerne får bryne seg på dynamisk innhold som følger fotballen i den virkelige verden”, sier Executive Producer Mike McCabe. “Etter å ha samarbeidet i nesten et år med spillerne, er det med glede vi kan implementere den største oppdateringen vår så langt – en helt ny spillmotor.”

Det prisbelønte utviklingsteamet hos EA Canada har tilpasset FIFA HD**-fanfavoritter og en rekke nye funksjoner for å realisere den nye spillmotoren i EA SPORTS FIFA World’. Med bedre KI tilpasser lagkameratene seg spillestilen din og gjør bedre angrepsløp på motstanderens banehalvdel. Uten ball er forsvarsspillerne bedre til å markere og følge angrepsspillerne på løp. Viktige elementer som førsteberøringskontroll og komplett dribling omdefinerer hvordan spillerne kontrollerer og løper med ballen, og gjør angrepsspillet enda mer realistisk. En forbedret spillersammenstøtsmotor innfører ekte fysikk i spillet i større grad enn før, noe som fører til at hver takling føles realistisk. Oppgraderinger med kontrollsystemet med tastatur og mus og taktiske frispark er bare noen av de andre forbedringene man kan forvente med den nye motoren.

Som oppfølging av den nye spillmotoren vil det komme flere oppdateringer i de kommende månedene, med nye funksjoner som videodeling direkte til YouTube, lagoppdateringer, nye drakter, støvler og klubbmerker, i tillegg til at den tyrkiske superligaen er lagt til.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.