VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
FIFA 14 er rett rundt hjørnet
Årets fotballspill fra EA Sports
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 19. September 2013 KL. 12:01.

September er en viktig måned for alle fotballentusiaster – for da lanseres nemlig den årlige utgaven av den populære FIFA-serien fra EA Sports.

Den norske lanseringsdatoen er altså allerede om en uke, fredag den 27. september.

For noen uker siden ble den årlige spillmessen Gamescom i Tyskland arrangert, og der var FIFA 14 en av de større titlene som var i fokus. Se den siste traileren fra spillet:

Dette er de største endringene i FIFA 14:

Presisjonsbevegelse – Roter, kjør finter og skift fart med smidigheten og eksplosiviteten til eliteutøvere. Realistisk fartsøkninger og -reduksjoner har stor innvirkning på spillet.

Pure Shot – Skytingen er helt annerledes enn før. Spillerne har intelligens til å justere farten og angrepsvinkelen for å få best mulig posisjon til å sette ballen i nettet.

Ekte ballfysikk – Realistiske baner for ballene i spillet gir spillerne mulighet til å skyte på langt hold, sende av gårde presisjonsskudd og legge skru på ballen.

Beskytt ballen – Dominer midtbanen og bestem tempoet i kampen. Kom deg forbi forsvarsspillere mens du dribler, uansett hastighet.

Karrieremodus – Let etter talenter hele året med det nye globale speidernettverket. Send speiderne dine for å vurdere spillere i forskjellige ligaer, og fyll opp stallen i overgangsvinduene.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.