VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
FIFA 13 med ekte hendelser
Se opp for skader og karantener
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 15. August 2012 KL. 15:48.

EA har bekreftet at årets utgave av FIFA 13 vil i stor grad benytte seg av hendelser fra den ekte fotballverdenen i selve spillet.

Det betyr at når spillerne blir skadet i den virkelige verden, ryker de også i ditt FIFA 13-spill. Hvis en spiller blir utestengt eller har karantene for gule kort/utvisning, betyr det at du ikke kan bruke denne spilleren.

Samtidig betyr det også at spillernes form vil være basert på hvordan de presterer i virkeligheten.

Featuren har fått navnet “EA Sports Football Club Match Day” og vil naturligvis være mulig å skru av for de som skulle ønske det. Ifølge utvikleren vil også kommentatorene reflektere over sladder i mediene.

I tillegg til dette vil det også være mulig å spille en rekke utvalgte kamper fra den virkelige verden. Her vil EA Sports ukentlig velge ut kamper som de mener var “ukens høydepunkt”, og du vil få muligheten til å gjenskape kampene på egen hånd.

Alt dette vil være mulig både på PS3-, Xbox 360- og PC-versjonen. FIFA 13 lanseres i slutten av september.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.