VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Ny forside og mer innhold på Spillkritikk.no
Mer brukervennlig og rykende ferske nyheter
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 1. November 2011 KL. 14:05.

Nettstedet har siden relanseringen vært live siden juli, og vi har fått svært mange positive tilbakemeldinger på tjenesten. Nå gjør vi det enda enklere for deg å følge med når det kommer nye spill, via en redesignet forside som er mye mer dynamisk og brukervennlig. Bilder er lagt til, mer informasjon om spillet slik at du enkelt kan finne fram til de spillene som interesserer deg, og ikke minst en ny tjeneste – vi ønsker nå å bringe dere ferske nyheter.

Via forsiden (og innen kort tid via en egen arkivside) får du nå rykende ferske nyheter fra det som skjer i spillbransjen, i tillegg til sammenlagtsummer av norske anmeldelser.

Fortsatt har vi mye arbeid foran oss for å gjøre nettstedet helt komplett for deg, men dette føler vi definitivt er et solid steg i riktig retning. Allerede nå kan vi avsløre at et helt nytt design vil komme på plass over nyttår, samt at vi stadig jobber for å utvikle nye funksjoner.

Benytt kommentarfeltet tilbake for tilbakemeldinger på endringene!

PS: Sitter du med skrivelyst samt et unikt talent for nettopp dette, kommer vi etterhvert til å trenge skribenter.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.