VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
EverQuest 2 med ny gratisutgave
Samler tidligere betalende og gratiskunder
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 11. November 2011 KL. 02:25.

Tidligere var det to ulike versjoner av EverQuest 2 i drift på forskjellige servere, hvor den ene var gratis mens den andre var en abonnementstjeneste. Nå ønsker Sony og samle alle spillerne på felles servere og gjøre større deler av spillet gratis.

Fra og med desember vil spillere fra det tradisjonelle EverQuest 2 kunne møte de som har spilt gratisutgaven, altså EverQuest 2 Extended – som forsvinner.

Du vil ikke lengre måtte betale for å installere spillet og alt innhold opp til Sentinel’s Fate-utvidelsen vil være gratis tilgjengelig for nedlasting.

Selv om gratisspillerne nå får spille på samme server og i teorien det samme spillet som de betalende, er det visse funksjoner som man må betale en fast månedspris for å få tilgang til. Dermed deler utviklerne det opp i gull-, sølv- og bronsemedlemskap.

For 14.99 dollar i måneden blir du gullmedlem og får tilgang til alt av spillets innhold. Med sølvmedlemskapet til 5 dollar i måneden, kan du velge imellom fire raser og åtte spillbare klasser. I tillegg vil det være flere ulike restriksjoner i spillet.

De nye gratisspillerne (bronse) vil få enda flere begrensninger med spillet.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.