VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Er du klar for Warframe?
Spennende lanseringstittel for PS4
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 18. September 2013 KL. 14:26.

Når Playstation 4 lanseres i november kommer det med en rekke lanseringsspill. Ett av de heter Warframe og utvikles av Digital Extreme, og ser svært lovende ut.

Warframe vil være helt gratis å spille og vil basere seg på samarbeid over nettet. Man spiller fra en trejdepersonsvinkel og inntar rollen som et medlem av Tenno-rasen, som nylig har våknet til live igjen etter flere år i dvale.

Solsystemet er i krig, og du blir raskt en del av den.

Tenno-rasen er under angrep av dne undertrykkende Grineer Empire. For å stå i mot må du utnytte de unike angreps- og forsvarskreftene som en Tenno innebærer. Warframe satser på å ha alt et godt actionspill bør ha, så her kan man glede seg

Spillet går nå inn i sin sjette måned med BETA-testing, så mange har allerede rukket å prøve actionspillet. Det kom en ny oppdatering senest denne uken, som markerer at Warframe går inn i versjon 10.0.

Se videosnutt hvor det blir forklart hva som er nytt i den siste utgaven.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.