VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Er du klar for Warframe?
Spennende lanseringstittel for PS4
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 18. September 2013 KL. 14:26.

Når Playstation 4 lanseres i november kommer det med en rekke lanseringsspill. Ett av de heter Warframe og utvikles av Digital Extreme, og ser svært lovende ut.

Warframe vil være helt gratis å spille og vil basere seg på samarbeid over nettet. Man spiller fra en trejdepersonsvinkel og inntar rollen som et medlem av Tenno-rasen, som nylig har våknet til live igjen etter flere år i dvale.

Solsystemet er i krig, og du blir raskt en del av den.

Tenno-rasen er under angrep av dne undertrykkende Grineer Empire. For å stå i mot må du utnytte de unike angreps- og forsvarskreftene som en Tenno innebærer. Warframe satser på å ha alt et godt actionspill bør ha, så her kan man glede seg

Spillet går nå inn i sin sjette måned med BETA-testing, så mange har allerede rukket å prøve actionspillet. Det kom en ny oppdatering senest denne uken, som markerer at Warframe går inn i versjon 10.0.

Se videosnutt hvor det blir forklart hva som er nytt i den siste utgaven.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.