VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Er du klar for mer Call of Duty?
Lanseres fredag denne uken
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 5. November 2015 KL. 20:03.

Call of Duty-serien kommer nok ikke til å bli lagt på is med det første, for hver eneste høst selger det ferskeste spillet i serien som hakka møkk. Denne gangen gjør vi klart for Black Ops III, som er utviklet av Treyarch og publisert av Activision.

Se trailer fra Call of Duty: Black Ops 3 lengre ned i artikkelen!

Det tredje Black Ops-spillet har lansering 6. november 2015 (i morgen), og kommer til både den nåværende generasjonen og den forrige (altså PS3/PS4 og X360/Xbox One) i tillegg til datamaskiner – naturligvis. Tittelen er utviklet av Treyarch – selskapet som for øvrig står bak de to forrige Black Ops-spillene også.

Denne gangen blir vi med til fjern fremtid, hele 40 år etter hendelsene i det andre spillet i serien. Nærmere bestemt befinner vi oss i 2064 og krig er fortsatt tilfelle på jorden. Nå er det naturligvis med langt mer avanserte våpen enn man er vante med fra før, og følgelig blir det mye roboter, supersoldater og den slags.

Se trailer fra Call of Duty: Black Ops 3:

I tillegg har man en egen zombie-modus i spillet, noe som stammer fra en populær «mod» til Call of Duty-serien. Og så har man selvfølgelig multiplayer da, der man kan spille den vanlige kampanjemodusen sammen med venner, i tillegg til både tradisjonelle multiplayer-moduser samt en del nye tilskudd.

Black Ops 3 lanseres altså på fredag denne uken – og vi regner med mange av dere allerede har forhåndsbestilt. Vår omtale, sammen med andre norske omtaler, kommer så snart som mulig!

 

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.