VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Er du best i StarCraft II?
Vær med å konkurrer over nett
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 24. September 2012 KL. 11:40.

Kingston arrangerer en gratis online StarCraft II-turnering til ære for 10-årsjubilet til HyperX-produktlinjen.

Siden 2002 har HyperX-produkter vært valget for gamere, data-entusiaster, overklokkere og systembyggere. Turneringen er en sjanse for Kingston til å si tusen takk og arrangere en event som gir noe tilbake til kunder og fans.

Gamere fra hele verden vil konkurrere online med mål om å kvalifisere seg til live-finalen i Las Vegas under International CES 2013 i januar. I tillegg vil åtte inviterte pro-spillere bli seedet i topp 16, og vil konkurrere om å vinne en av fire pengepremier på totalt $15.000 — og, ikke minst, bli den første HyperX Champion.

Registering for turneringen startet den 17. september og stenger den 27. september 2012. Registeringen er åpen for alle, og det er ingen kjøpeplikt for å delta. Online-konkurransen avholdes fra 1. oktober til 30. november 2012, mens live-finalen holdes 7. og 8. januar under International CES 2013. Førsteplass og HyperX Champion vinner $7.000, andreplass vinner $4.500, tredjeplass vinner $2.500 og fjerdeplass vinner $1.000.

– Vi har støttet spillindustrien de ti årene HyperX har eksistert, og de har støttet oss, sier Jan Terje Kleiven i Kingston Norge, og legger til:

– Vi ønsker å lage en morsom event som gjør det mulig for oss og gi noe tilbake til våre fans og lojale kunder. Dette er en flott mulighet for dem å konkurrere mot hverandre og vinne flotte premier.

For vilkår og betingelser, og mer informasjon om reglene, turneringsstruktur, kart og priser, vennligst besøk dette nettstedet.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.