VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
EM-spillet tilgjengelig for nedlasting nå
Lastes ned som utvidelse til FIFA 12
Skrevet av Boris, den 26. April 2012 KL. 10:23.

Electronic Arts kunngjorde i dag at UEFA EURO 2012 er tilgjengelig i Nord-Amerika og Europa som betalt nedlasting til fans som har EA SPORTS FIFA 12 på PlayStation3, Xbox 360 eller PC.

EA SPORTS UEFA 2012 er det eneste offisielle dataspillet for fotball-EM i 2012, som begynner 8. juni i Polen og Ukraina. Spillet gjenskaper alt dramaet og all spenningen fra et av de største og mest sette sportsarrangementene i verden. Fans kan konkurrere for å skaffe landet sitt ære og berømmelse i fotball-EM mot rivaliserende land i gruppespillet, komme seg gjennom cupspillet og til slutt konkurrere om sjansen til å bli kronet europamester.

I dag avslørte EA SPORTS planene om å kåre verdens beste spillere i UEFA EURO 2012 på PlayStation3 og Xbox 360. De to beste spillerne på hver konsoll blir kåret gjennom en rekke kvalifiseringer. Disse spillerne møtes i mesterskapsfinalen på olympiastadion i Kiev i Ukraina, bare noen timer før heltene deres går ut på den samme banen for å konkurrere om å bli kronet europamestere.

EA SPORTS og Coca-Cola Zero slår seg sammen for å levere en nettjeneste som plasserer historier fra kvalifiseringen og turneringen i spillet, noe som gir tilhengerne sjansen til å gjenoppleve dramatiske øyeblikk med utfordringer basert på kamper i virkeligheten. Tilhengerne kan sende inn kamper og stemme på dem de vil spille på nytt ved å gå til EA SPORTS-nettfellesskapet på http://www.facebook.com/easportsfifa.

Utfordringene som får flest stemmer blir plassert i spillet på ukentlig basis mellom 27. april og 5. juli 2012. Utfordringene gir tilhengerne sjansen til å få flere erfaringspoeng og få EA SPORTS Football Club-profilen sin opp på et høyere nivå.

UEFA EURO 2012 har også den nye spillvarianten Expedition, som gir tilhengerne sjansen til å bygge opp, administrere og konkurrere med et tilpasset lag mot andre europeiske nasjoner og legge en perfekt strategi for europeisk dominans. Tilhengerne kan velge favorittspilleren sin eller en FIFA 12 Virtual Pro som kaptein på det tilpassede laget, vinne kamper for å få bedre spillere fra lag man slår og så slå alle de 53 landene som er med.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette