VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
EA og BioWare avduker Shadow Realms
Spennende satsing med nytt nettspill
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 17. August 2014 KL. 15:04.

BioWare™, en divisjon av Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA), kunngjorde i dag Shadow Realms™, et nytt historiedrevet 4 mot 1-nettrollespill som foregår i en BioWare-verden i stadig forandring, der den moderne verden møter et fantasy-univers. Fire helter drar ut på eventyr og spiller mot en fiende kontrollert av en annen spiller, en ondskapsfull kraft som kalles Shadowlord, i dynamiske 4 mot 1-samarbeidsoppdrag som aldri er like. Man kan spille som Shadowlord eller fiendene hans og bygge opp erfaring og fremdrift, om man velger den gode eller onde siden. Den overliggende fortellingen lanseres i episoder over tid som en TV-serie, og gir spillerne sjansen til å oppleve historiedrevne eventyr samtidig.

“Dette spillet tar oss tilbake til røttene med penn og papir-rollespill, men leverer også noe oppfinnsomt for spillerne”, sier Jeff Hickman, General Manager og Vice President hos BioWare Austin. “Shadow Realms er et nytt rollespill fra BioWare som har alle kjennetegnene til et ekte BioWare-spill, med en rik historie, en unik verden og dyp kampfremdrift, men det er også bygget opp som en interaktiv opplevelse som utvikler sjangeren og utvider appellen til nettspillere over hele verden.”

I Shadow Realms blir moderne helter på jorden vekket og rekruttert, på grunn av magiske krefter de ikke visste at de hadde, for å kjempe i en ny og farlig krig mot Shadow Legions fra Embra. Shadow Legions, som har kjempet på Embra i mange år mot medlemmene av Radiant Empires, har fått ny styrke med en mektig, ukjent kraft som vi kaller Shadowlords. Og de har nettopp funnet ut hvordan de skal forlate Embra og invadere jorden.

Bli med i kampen med tre andre av dagens helter for å bekjempe de demoniske Shadow Legions og en spillerkontrollert Shadowlord for å redde menneskeheten. Bygg opp både en helt og en Shadowlord som er tilpasset spillestilen din.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.