VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
EA avduker ny Battlefield-tittel
Du skal leke politi og røver
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 11. June 2014 KL. 22:34.

Battlefield er en av de mest inntektsgivende spillseriene for EA gjennom tidene, og de har forsøkt seg på flere ulike varianter. Under E3-messen i Los Angeles avduket de en helt ny variant.

Med tittelen Battlefield Hardline skal spillet være et kjapt og eksplosivt actionspill, spesielt myntet mot fans av multiplayer og online-spilling.

Det er ikke snakk om noe tilleggspakke for tidligere Battlefield-spill, men et frittstående spill som utvikles av Visceral Games (Dead Space). Her gjelder det å jakte på fienden, i ren “katt og mus”-stil, der de to lagene innehar hver sin rolle.

Det ene laget spiller som politi, mens det andre laget er skurkene som skal komme seg unna. Dette er selve grunnprinsippet i Battlefield Hardline, som vil stille med et arsenal av kjøretøy og våpen.

Se den nye traileren for Battlefield: Hardline her:

Battlefield Hardline utvikles primært for PC og nestegenerasjonskonsollene Xbox One og Playstation 4, men vil også dukke opp både på Playstation 3 og Xbox 360.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.