VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Dragonica feirer treårsdag
Feires med kake og nytt innhold
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 7. June 2012 KL. 18:53.

Actionrollespillet Dragonica fylte nylig tre år, noe utviklerne av spillet ønsker å markere ved å gi noe ekstra tilbake til de trofaste spillerne.

Ingen bursdag uten kake. Dermed kan kakesultne spillere møte opp i “Port of the Winds” for å nyte en tugge av den gigantiske treårskaken. I tillegg til dette er det naturligvis spennende med noe nytt innhold til spillet.

En helt ny arena for kamp med andre spillere blir introdusert, med det lovende navnet “Fight Club”. Her kan opp til 30 spillere møtes for å drepe en boss og skaffe seg helt nye gjenstander. I tillegg vil denne instansen også inneholde en PvP-modus, hvor spillerne ikke bare må drepe bossen, men også hverandre.

For PvP-lystne spillere kommer det enda mer innhold. To nye moduser vil være tilgjengelig, hvor den ene er den klassiske “capture-the-flag” (bare at her skal du finne en bjørn), mens den andre er en domineringsmodus. I tradisjonell stil skal du og lagmedlemmene dine holde basene trygge, samtidig som det gjelder å kapre flere baser enn motstanderen din.

Gratulerer med dagen, Dragonica!

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.