VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Dette menes om Guitar Hero Live
Den populære serien gjenopplives
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 22. October 2015 KL. 10:10.

Guitar Hero-serien har nok en spesiell posisjon i hjertet til mange nordmenn, og endelig er det duket for den populære seriens retur med et helt ferskt spill. Hva mener så anmelderne og «ekspertene» om det nyeste tilskuddet i serien?

Guitar Hero Live har lansering den 20. oktober 2015 og kommer til alle tenkelige formater (begge Xbox- og Playstation-konsollene, Android, Wii U og så videre).

Oppskriften er naturligvis kjent og kjær – med den medfølgende plastgitaren skal du vise at du kan spille på de rette strengene. Eller trykke på de rette knappene, som kanskje er mer passende. Naturligvis byr Guitar Hero Live på mange nyheter, med et forholdsvis nytt system som visstnok skal være både utfordrende og bedre enn tidligere.

Se hva anmelderne mener om spillet under her, eller se traileren!

Norske Gamereactor er en av få nettsteder som per nå har anmeldt Guitar Hero Live. Anmelderen konkluderer med at ”Dette er virkelig en ny start for serien, på godt og vondt, og ikke bare Guitar Hero i HD” og ender opp med en solid poengsum på 7 av 10 mulige.

Det utenlandske nettstedet Polygon har også testet Guitar Hero Live. Anmelderen her er et par hakk enda mer fornøyd, og deler ut hele 9 av 10 mulige poeng til tittelen. Det skrives også at “Guitar Hero Live isn’t just well-executed; it’s clever and innovative in ways that no one other than FreeStyleGames ever imagined”.

Følg med på Spillkritikk.no for den norske poengsummen for Guitar Hero Live fremover!

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.