VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Demo av Sleeping Dogs ute nå
Få en smakebit av actionspillet
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 22. August 2012 KL. 18:58.

Dersom du enda ikke har fått ut fingeren og kjøpt deg Sleeping Dogs får du nå en gylden mulighet til å prøve spillet allikevel. En spillbar demo har nemlig blitt sluppet på samtlige plattformer!

Sleeping Dogs er et nylansert actionspill hvor du inntar rollen som en undercover politimann med oppdrag om å infiltrere en av de farligste mafiabandene på kloden. Spillet har fått gode kritikker både her til lands og i internasjonale spillmedier.

Den actionfylte demoen lar deg hoppe rett inn i kampens hete og gi deg en smakebit av hovedpersonens brutale egenskaper. Vi blir lovet både slåssing, skyting og en intens jakt på farlige skurker.

Demoen finner du på STEAM dersom du er ute etter PC-versjonen. Xbox 360- og Playstation 3-spillere finner demoen på sine respektive online-tjenester.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.