VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Demo av FIFA Street ute nå
Gjør klart for nytt fotballkapittel
Skrevet av Boris, den 29. February 2012 KL. 12:30.

EA SPORTS kunngjorde i dag at en demo av FIFA Street er tilgjengelig til PlayStation 3 fra PlayStation Store og til Xbox 360 fra Xbox Live Marketplace. Slipp kreativiteten løs med triksing og imponerende teknikker for å lure motstanderne i det første autentiske gatefotballspillet som viser spillet slik det spilles rundt omkring i verden.

Konkurrer i kamper med fem på hvert lag på den legendariske Amsterdam Square-arenaen med fire unike lag: den engelske giganten Manchester City, de regjerende italienske mestrene AC Milan, et lag med ekte gatefotballstjerner og et adidas-stjernelag med Barcelona- og Argentina-superstjernen Lionel Messi og 12 av verdens beste spillere. Ved hjelp av den banebrytende nye teknologien Street Ball Control, som leverer den beste ballkontrollen og responsen som noensinne er utviklet til FIFA-serien, kan du oppleve autentiske en mot en-dueller og den fantastiske variasjonen i spillopplevelsen du får i fullversjonen av FIFA Street.

I demoen begynner reisen mot ære og berømmelse i World Tour-historiemodus, der du lager deg selv og laget ditt i spillet, oppgraderer egenskaper og låser opp noen av de 50 nye spesialteknikkene og autentiske driblestilene som er tilgjengelige. Du kan overføre fremdriften i demoen til fullversjonen av FIFA Street, som kommer i butikken den 15.mars. I tillegg kan du ved å laste ned spillerne til vennene dine til ditt eget lag låse opp Freestyle Challenge-turneringen på Shanghai Rooftop-arenaen. Med det sosiale nettverket i FIFA Street kan du sjekke statistikken til venner og se hva de har prestert, dele videoer og holde kontakten.

Alle som forhåndsbestiller FIFA Street fra utvalgte forhandlere får eksklusiv tilgang til et adidas-stjernelag med Messi. Forhåndsbestillingstilbudet inkluderer også eksklusiv tilgang til Lionel Messi Barcelona-banen, et område inspirert av gatefotballspillerne som spiller på og rundt Plaça de Catalunya i gamlebyen i Barcelona, og som Messi selv har vært med på å designe. Fans med EA SPORTS Season Ticket får tilgang til fullversjonen av FIFA Street tre dager før lansering.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette