VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Demo av FIFA 15 ute nå
Begynn sesongoppkjøringen allerede nå
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 10. September 2014 KL. 21:40.

Electronic Arts kunngjorde i dag at den spillbare demoen av EA SPORTS FIFA 15 er tilgjengelig til nedlasting til PC på Origin™, til Xbox One® og Xbox 360® for Xbox Live®-gullmedlemmer og til PlayStation®3 og PlayStation®4.

FIFA 15-demoen i Nord-Amerika på PlayStation®4 kommer senere i dag. FIFA 15-demoen på Xbox 360 blir tilgjengelig for Xbox Live-sølvmedlemmer fra 16. september. Du kan laste ned demoen ved å gå til http://easports.com/fifa/demo.

Man kan spille på Anfield som Liverpool FC, FC Barcelona, Chelsea FC, Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund, SSC Napoli, Manchester City og Boca Juniors, eller som et av fem unike lag i FIFA Ultimate Team™.

“Lanseringen av demoen til FIFA 15 er som en oppkjøring til sesongen, og den første sjansen flere millioner FIFA-spillere får til å prøve spillet”, sier Nick Channon, Senior Producer for EA SPORTS FIFA. “Demoen er en tidlig prøvesmak på årets spill, og vi vil gjerne ha tilbakemeldinger fra alle som prøver den, når det gjelder innovasjonene og de nye funksjonene i spillet.”

Se den nyeste traileren fra FIFA 15 her:

FIFA 15 gir fotballen liv med fantastisk detaljnivå, slik at du kan oppleve sportens følelser som aldri før. Alle oppfordres til å sende inn førsteinntrykket sitt av spillet med #FIFA15Demo på Facebook og Twitter. Folk over hele verden har allerede spilt FIFA 15 og hyllet spillets mange nyvinninger, og FIFA 15-teamet kommer til å fortsette å høre på spillerne, polere spillopplevelsen og forbedre målvaktene på PS4, Xbox One og PC.

I tillegg til alle de nye spillfunksjonene og det visuelle innholdet som er tilgjengelig i demoen, kan man også høre på åtte av de nye låtene fra FIFA 15: Elliphant – All or Nothing, Polock – Everlasting, Sante les Amis – Brasil, Magic Man – Tonight, FMLYBND – Come Alive, Slaptop – Sunrise, Milky Chance – Down by the River og Jungle – Busy Earnin’.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.